Meistä

Sadan vuoden kokemuksella

Luhta  on suurin pohjoismainen tekstiilialan yritys.  Aktiiviset ihmiset yli 50 maassa eri puolilla maailmaa ovat valinneet ja käyttävät suomalaista perimää ja taito-tietoa edustavia yksilöllisiä brändejämme.

Toimintamme ja tekemisemme keskiössä on asiakas ja loppukuluttaja sekä luova innovatiivisuus, minkä ansiosta pystymme jatkuvasti tuottamaan dynaamista designia, korkealaatuista tuotantoa ja tehokasta markkinointia.

Intohimomme ja tavoitteemme on saada aikaa menestystä – tarjoamalla loppukuluttajille ainutlaatuisia kokemuksia ja arvoa työntekijöillemme, yhteistyökumppaneillemme ja sijoittajille.

Luhta lyhyesti

Luhta on sukuyritys, joka on perustettu vuonna 1907 Lahdessa, jossa edelleen sijaitsee yrityksen pääkonttori. Vakiintuneena, taloudellisesti vakaana ja luotettavana työnantajana, yhteistyökumppanina ja yhteiskunnan jäsenenä olemme yksi suurimmista tekstiilialan yrityksistä Pohjoismaissa. Työllistämme 1700 henkilöä ja teemme n 245 miljoonan euron liikevaihdon.
Tunnetuimmat brändimme ovat Luhta, Icepeak, Rukka, Torstai, Ril’s, O.i.s. ja Your FACE. Vähittäiskauppabrändimme ovat Luhta Brand Store, Aleksi 13 ja TopSport. Vastaamme myös Li-Ning-brandin myynnistä Euroopassa. Tärkeimmät vientimarkkinamme ovat Eurooppa, Aasia ja Pohjois-Amerikka.

Yhdistämällä dynaamisen designin, korkealaatuisen tuotannon, vankan asiakasymmärryksen ja tehokkaan markkinoinnin Luhta on rakentanut laadukkaiden volyymibrändien salkun. Keskittymällä näihin olemme oivaltaneet, kuinka voimme tuottaa pitkäjänteisesti arvoa omistajillemme. Pyrimme ennakoimaan kuluttajien odotuksia ja  kehittämään seurantamanetelmiämme jatkuvasti vastataksemme odotuksiin mahdollisimman tuloksellisesti. Ylläpitämällä läheistä suhdetta asiakkaaseen ja loppukuluttajaan  meillä on parhaat työkalut kaupallisen menestyksen saavuttamiseksi ja kestävän maineen rakentamiseksi.

lsc_about