Myyntikoordinaattori

Luhta Sportswear Company on Pohjoismaiden johtavia vaatetusalan yrityksiä. Konserni työllistää noin 1700 henkilöä ja tekee 245 miljoonan euron liikevaihdon. Pääkonttori sijaitsee Lahdessa. Konsernin merkit Icepeak, Luhta, Rukka ja Torstai tunnetaan korkealaatuisista tuotteistaan, joissa yhdistyvät urheiluvaatemuodin viimeisimmät innovaatiot, käytännöllinen toiminnallisuus ja mukavuus. Päämarkkina-alueita ovat kotimaan lisäksi Venäjä sekä useimmat Keski-Euroopan maat.

Haemme pääkonttoriimme Lahteen vakituiseen työsuhteeseen

SPORT DIVISIOONAN MYYNTIKOORDINAATTORIA

Tehtäviin kuuluvat erilaiset asiakassuhteiden ylläpito- ja hallintatehtävät, toimia kansainvälisten edustajien tiedotus- ja yhteyshenkilönä, tehdä kiinteää yhteistyötä tuote- ja markkinointitiimin kanssa Suomessa ja Kiinassa, sekä avustaa malliston esittelyissä asiakkaille ja edustajille.

Toivomme sinulta

– tehtävään soveltuvaa kaupallista tai muuta koulutusta
– kokemusta ulkomaankaupan- ja asiakassuhteiden hallintatehtävistä
– myönteistä asiakaspalveluasennetta ja myyntihenkisyyttä
– tarkkuutta ja täsmällisyyttä
– monipuolisia tietotekniikkataitoja ja Office-ohjelmistojen hallintaa
– soveltuvuutta joustavaan tiimityöskentelyyn, kyvykkyyttä sisäiseen yhteistyöhön ja avointa suhtautumista erilaisiin tehtäviin
– englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa, saksan kielen taito katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle haasteellisen työn monipuolisissa tehtävissä sekä kansainvälisen yrityksen vaihtelevan työympäristön. Lisätietoja tehtävästä antaa Brand Manager Tomi Svensson puhelimitse numerossa 0400 495 211 torstaina 4.10. klo 10.00 – 11.00 ja perjantaina 5.10. klo 10.00 – 11.00.

Hakemuksen palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään viimeistään 12.10.2018 mennessä osoitteeseen keskus@luhta.fi tai Luhta Sportwear Company, Keskus, PL 55, 15501 LAHTI. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten suosittelemme hakemuksen toimittamista ajoissa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.